4. februar 2011

Love is.....:-)

Det nærmer seg Valentine´s Day og i den forbindelse fikk jeg et bestilling på et kort. Jeg har laget et rammekort denne gangen, det første for min del. Jeg har prøvd å lage det i litt "Vintage stil", men må nok innrømme at jeg ikke er helt fortrolig med denne vintage stilen. Men som alle andre ting, så gjør øvelse mester :-)
Stempelet inni rammen er fra Impression Obsession, blomstene fra Wild Orchid Crafts og mønsterpapir fra KaiserCraft. Jeg har også benyttet en del Stickles på forsiden av kortet. 

Jeg deltar med dette kortet i utfordringen til Wild Orchid Crafts hvor temaet er "Love is"...
 Innsiden har stempler fra Kort & Godt, og er også pyntet med litt bånd og hjerteputer. 

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

2 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette