31. juli 2010

Magnolia - et vennskapskort


Nydelig Tilda :-) Dette kortet skal snart bli sendt i posten, til ei jeg gikk på High School sammen med da jeg var i USA i 94/95. Takket være Facebook har vi kommet i kontakt igjen, og hun har sagt hun liker kortene mine, derfor har jeg laget et kort til henne som jeg håper hun vil like :-)

Tilda er fargelagt med Promarkers og mønster papirene er som vanlig fra Maja Design. Jeg bare elsker de mønsterpapirene, og stort sett er kortene mine dekorert med akkurat disse!

Innsiden med noen engelske stempler, samt plass til å skrive en personlig hilsen.
Og endelig har jeg fått benyttet mitt engelske personlige stempel :-)

          


3 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette