15. august 2010

Sketchy Colors utfordring - et takkekort og verdens vakreste Mariusjakke

Ny utfordring hos Sketchy Colors og denne gangen skal vi lage et kort med fargene svart, rosa og hvit. Da passet kortet som jeg laget til min fantastiske venninne Irene, som er en helt utrolig dyktig strikkerske, som har vært så veldig innmari snill og strikket en rosa Mariusjakke til meg :-) Jakken er helt overlegen lekker, og du får se bilder litt lenger ned i dette innlegget.

Så til kortet som jeg laget. Dette nydelig motivet fra Sugar Nellie er fargelagt med ProMarkere, og jeg har prøvd ut en litt ny teknikk. Hun er fargelagt med Icegrey 1, 2, 3, 4 og 5, samt Black. Jeg har også benyttet fargene Amethyst og Aubergine.
Mønsterpapiret er fra Maja Design og jeg har også brukt Spellbinders.
Zoomet inn på det nydelig motivet.
Innsiden av kortet med plass til en pengegave og en personlig hilsen.
Og baksiden med mitt personlige stempel
Så til den nydelig Mariusjakken som ble strikket til meg, i akkurat min favoritt farge ROSA. For det første, så er jeg evig takknemlig for at Irene ville gjøre det, det sier så mye om hvilken utrolig snill og god person hun er. Hun strikker de lekreste ting, og jeg er mektig imponert. Ta en titt i bloggen hennes Irenes Garnwelde - drøm deg bort og nyt synet av alt det flotte hun strikker :-)
Ikke bare hadde hun strikket denne nydelig rosa Mariusjakken, men hun hadde jammen meg også strikket pannebånd og koppholder til en varm kopp :-) Så vanvittig fint!Gleder meg til høsten og vinteren nå, da skal jeg bruke dette vakre klesplagget med stor stolthet :-)

      

13 kommentarer:

 1. Lekkert kort du har laget!
  Det motivet er jo bare herlig.
  Også må jeg jo få lov til å si at den Mariusjakken var bare helt rå i rosa!
  Nå fikk jeg lyst til å strikke meg en sånn og..... :-)

  Ha en strålende dag!

  Klem, Gro

  SvarSlett
 2. Åhhh dette var bare såå vakkert, Jeanette!!
  Nyydelig fargelegging og så vakkert med de lilla detaljene!
  Og kjære all verden for ett stilig Marius-sett, nydelig :)
  Takk for at du deltar hos SC,
  klem fra Maya

  SvarSlett
 3. Så lekkert kort. Flott med motivet i gråtoner. Jakka er også kjempeflott, kjenner jeg er litt misunnelig på den du :)
  Gratulerer som topp 4 med kortet ditt hos Sketchy Colors.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det Merethe, veldig koselig å få en så hyggelig melding :-)

  Klem fra Jeanette

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette