20. oktober 2010

Julekort igjen :-)

Jeg fargelegger mange motiver om dagen, kjenner jeg er litt stresset med å bli ferdig med årets julekort siden min kjære og jeg reiser til Australia 3. desember og blir borte en hel måned. Derfor er det litt stille på bloggen med nye kort, siden den lille ledige tiden jeg har går med til å fargelegge nye motiver.
Her er et av kortene som jeg har fått ferdig den siste tiden.
Den søte Hänglar jenta er fargelagt med ProMarkere, og jeg har benyttet mønsterpapir fra Inkido og BasicGrey. Lua hennes har også fått litt PicTixx Blow Up & Liner Pen!

      

1 kommentar:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette