5. november 2010

Glade jul, hellige jul.....:-)

Siste kortet som ble produsert i går, og her har jeg brukt et stempel fra Giordano igjen. Når jeg er ferdig med julekortene for i går, har jeg noen nye stempler fra Giordano som kom i posten forrige dagen, som venter veldig på meg. De er helt nydelig.
Men over til julekortet :-) Jeg har som vanlig fargelagt med ProMarkers og igjen er det fjorårets mønsterpapir som er i bruk!

 
      

1 kommentar:

  1. Nydelig kort, de nye stempele fra Giordano er bare helt herlige. Jeg fikk trykt opp etta vdem av ei scrappevenninne og digger det.

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette