20. desember 2010

Bursdagskort :-)

Jeg fikk en bestilling på et bursdagskort, og her er kortet som jeg lagde.
Motivet er fra Sugar Nellie og jeg har fargelagt med ProMarkers. Mønsterpapir fra Maja Design, og blomster fra Wild Orchid Craft.
 Blomsterstemplene på innsiden av kortet er fra Joanna Sheen og de er også fargelagt med ProMarkers.

Nå skal jeg reise til Australia om bare få timer, så det kommer til å bli stille på stempelbloggen min en stund fremover. Tilbake i Norge 14. januar og da gleder jeg meg til å sette meg på hobbyrommet igjen :-)

      

5 kommentarer:

  1. Công ty sản xuất giày nam đẹp cao cấp với giày công sở nam đẹp nhất và giày lười nam đẹp. Chuyên nhận thiết kế nội thất tại hà nội, đơn vị thiet ke noi that căn hộ chung cư vinhomes nguyễn trãi với nội thất tiện nghi chung cu vinhomes nguyen trai hiện đại trong thiết kế vinhomes nguyễn trãi đẳng cấp vinhomes nguyen trai là căn hộ cao cấp vinhome nguyen trai chất lượng hàng đầu vinhome nguyễn trãi gần gũi với thiên nhiên vincom nguyen trai trung tâm thương mại vincom nguyễn trãi

    SvarSlett
  2. The purpose of such a name string is to make it easier to remember web pages. Online addressing is actually done with IP addresses, but it is easier to remember a domain name. Forbrukeretaten between the domain name and the IP address, we find DNS servers, which translate the domain name, and automate the process of finding the correct registered domain https://forbrukeretaten.no.

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette