14. desember 2010

Julekort med nok en "god-nisse"

Jeg synes denne julenissen fra Giordano her helt fantastisk, akkurat slik en julenisse skal være synes jeg. I går ble julekortene mine sendt i posten, og i dag håper jeg de fleste har kommet frem.
Jeg har fargelagt med ProMarkers som vanlig, og tekststempelet er fra "Kort & Godt"

      

6 kommentarer:

  1. Công ty sản xuất giày nam đẹp cao cấp với giày công sở nam đẹp nhất và giày lười nam đẹp. Chuyên nhận thiết kế nội thất tại hà nội, đơn vị thiet ke noi that căn hộ chung cư vinhomes nguyễn trãi với nội thất tiện nghi chung cu vinhomes nguyen trai hiện đại trong thiết kế vinhomes nguyễn trãi đẳng cấp vinhomes nguyen trai là căn hộ cao cấp vinhome nguyen trai chất lượng hàng đầu vinhome nguyễn trãi gần gũi với thiên nhiên vincom nguyen trai trung tâm thương mại vincom nguyễn trãi

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette