19. januar 2011

Første julekort i 2011 :-)

Så er jeg i gang med julekortene for 2011!!! Føles i grunn litt rart å holde på med julekort når det nye året akkurat har begynt, men så vet jeg også at jeg kommer til å være veldig glad når desember kommer og jeg faktisk har en god bunke med julekort ferdig. Jeg har bestemt meg for å være med på Hjerteboden`s Juleblogg hvor man skal lage 3 julekort hver måned, og dette er det første kortet for januar. Jeg liker veldig godt å lage julekort i litt utradisjonelle farger, og dette kortet er vel et godt eksempel på akkurat det :-)

Motivet på julekortet er fra Mo Manning, og jeg har fargelagt med ProMarkere og Prisma Colors. Blomstene er fra Wild Orchid Craft og tekststemplet er fra Kort & Godt.

Jeg deltar også med kortet i utfordringen til Friday Sketchers hvor vi skal følge en bestemt skisse.
 Han er jo bare helt herlig denne lille krabaten :-)


      

2 kommentarer:

  1. Greit å være tidlig ute da...:) Dette var et lekkert julekort. Så herlig stempel.

    SvarSlett
  2. OMG dette var bare sååå nydelig:-)
    Råflott fargelegging !!

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette