7. mars 2011

Et brett med kjærlighet :-)

Nok et kort med et av de nye stemplene fra Whiff of Joy:-) Denne gangen har jeg laget et "easel-card" og jeg har fargelagt med Copics. Mønsterpapiret er fra 3ndypapir. Jeg har brukt blomster og perler fra Wild Orchid Crafts, og knappene er jeg ikke helt sikker på hvor er i fra.

Deltar med dette kortet i utfordringen til Whiff of Joy, hvor vi skal bruke "Blooms & Buttons" :-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

3 kommentarer:

 1. Such a gorgeous card Jeanette. Love the papers you've used and the image also. Thanks for joining us this week at WOJ. Hugs Michele x

  SvarSlett
 2. This is so gorgeous! beautiful colour scheme! thanks for joining us at WOJ! hugs, Jane x

  SvarSlett
 3. Kjempe fint kort tante!:-) Jeg gjorde som du sa og laggde min egen blogg ( www.carinaherrud.blogspot.com ) og jeg lurte på om du kansje kunne hjelpe meg med design osv, vis du har tid og ork og ønsker og hjelpe meg da selvfølgelig!:-) Hadde blitt veldig glad! vis du må ha passord og sånn så send meg meld eller mail! Tusen takk!:-)
  Klem Carina<3

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette