5. april 2011

Hipp Hurra - jeg vant i mars hos Hjertebodens Juleblogg :-)

I går fikk jeg en veldig hyggelig melding fra Camilla fra Hjertebodens Juleblogg om at jeg hadde vunnet premien for marsmåned:-) Hverdagen har vært veldig hektisk i det siste, så jeg har vært litt "bloggfraværende" og derfor ikke fått dette med meg. Da blir slike nyheter ekstra hyggelige:-) Jeg har også hatt litt stempeltørke den siste tiden, men kjenner nå at motivasjonen er på vei tilbake, og det føles utrolig godt:-)

Her er premien jeg vant:-)
Nydelig Sweet Pea stempel og Stickles
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette