28. april 2011

Til en liten babygutt :-)

Ei venninne av meg fikk en liten prins for ikke så veldig lenge siden, og da måtte jeg lage et kort til denne vakre lille gutten. Jeg fikk prøvd meg på "Magic Card" som Marianne hadde tutorial på hos StampARTic, en flott tutorial og et kort det garantert blir flere av :-)
Jeg har fargelagt med Copics, og dette nydelige digitale stemplet er fra Sugar Nellie.
Blomster og perler fra Wild Orchid Crafts.
 Innsiden med tekststempel og plass til en personlig hilsen.
 Denne babyen er jo bare så utrolig nydelig:-)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

3 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette