17. mai 2011

Bursdagskort...igjen :-)

Jeg har laget et nytt "Magic Card" etter Marianne sin tutorial og jeg synes denne måten å lage kort på er så fin. Motivet er fra Joanna Sheen og dette er faktisk et av de første motivene hvor jeg brukte Copics. Mønsterpapiret jeg har brukt er fra 3ndypapir og heter "sweet". Jeg har som alltid brukt blomster og perler fra Wild Orchid Crafts. 
 Innsiden med plass til å skrive en personlig hilsen.
 Baksiden med et av mine personlige stempler, samt et stempel med webadressen min.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Åå, så lekkert!! Nydelige farger, punch kanter, mønster ark og pynt!!
    Ha en fin dag! Klem Laila.

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette