28. september 2011

Julekort nr. 1 i september :-)

Jeg holder fortsatt koken og har virkelig bestemt meg for å være med alle månedene i Hjertebodens Juleblogg med 3 julekort hver måned. Her kommer det aller første kortet for september måned. Motivet er et digitalstempel fra Mo Manning og jeg har fargelagt med Copics. Mønsterpapiret er fra Pion Design.
Jeg deltar også med dette kortet i utfordringen til Sketchy Colors hvor jeg har fulgt en bestemt skisse.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Åååå, så "enkelt", og sååå vakkert!!
    Og nydelig fargelagt!
    Tusen takk for at du deltar hos Sketchy Colors, og lykke til!
    Klemmer fra Marianne:)

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette