6. november 2011

Første julekort i november :-)

Nå nærmer det seg ihvertfall jul, og det føles litt mer naturlig å lage julekort i november enn f.eks juli ;-)
Denne gangen har jeg prøvd meg på noe nytt, jeg har fargelagt et stempelmotiv på Craft kartong for første gang, men Prisma Colours. Sånn passe fornøyd med resultatet, usikker på om dette blir en ny favoritt, men gøy å prøve uansett :-) Jeg har forøvrig mange stempeltrykk stemplet på Craft kartong, så det blir nok flere......

Stempelet er fra Whipper Snapper og mønsterpapiret fra Pion Design. Dette kortet er med i Hjertebodens Juleblogg :-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

2 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette