17. januar 2012

Første julekort i 2012 :-)

Jeg har bestemt meg for å være med i Hjertebodens Juleblogg også i år. Der skal vi lage 3 julekort/julekreasjoner hver måned, og nytt av året er at et av disse må følge måneden's tema. I januar er det slik at det ene kortet ikke skal være kvadratisk. Nå er det faktisk slik at jeg lager alle mine julekort kvadratisk i utgangspunktet fordi jeg jo skal ha et bilde inne i hvert år, men da får jeg altså noen ekstra julekort i år som kan gis sammen med gaver eller lignende. Jeg har faktisk et eget mål når det kommer til julekort i år, jeg skal lage 4-5 julekort hver måned, så får vi se hvordan det går :-)

Vel, over til kortet mitt. Dette søte stempelet er fra Whiff of Joy og jeg har fargelagt med Copics.
Jeg har benyttet følgende farger:
 • Grått: C1, 3 og 5
 • Rosa: R30, 81, 83 og 85
 • Blått: B0000 og 000
 Mønsterpapir fra Pion Design og blomster og perler fra Wild Orchid Crafts.

  Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

 

2 kommentarer:

 1. Nyydelig julekort, Jeanette!! Kjempefin layout og herlig farge kombo! Laget en del julekort i år jeg også...men vet ikke om det holder hele året:-)

  Ha en fin uke!
  klem Laila.

  SvarSlett
 2. Et nydelig julekort, kjempelekkert ble det med annen form.
  Motivet er så søtt og kjempeflott farget.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette