22. oktober 2012

Jeg vant og enda litt mer jul :-)

I går fikk jeg en meg en veldig koselig overraskelse, jeg vant utfordringen hos Sketchy Colors forrige uke med det forrige julekortet mitt som ble publisert her på bloggen :-) Slike ting gjør jo at det er litt ekstra gøy å holde på med denne fantastiske hobbyen:-)

Så over til det nye julekortet :-)
Jeg har igjen benyttet digi stempel fra Sugar Nellie og fargelagt med Copics. Jeg har dessverre ikke notert meg hvilke farger jeg benyttet. Mønsterpapir fra Pion Design, tekststempel fra Kort & Godt og blomster fra WOC.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette