2. januar 2013

Fargeleggingsbok :-)

Nå om dagen bruker jeg tiden min på en fargebok. Det er både morsomt og ikke minst veldig nyttig med tanke på fargeleggingen når jeg bruker mine favoritter Copics :-) Tipset til denne fargeboken fikk jeg fra bloggene til både Gro og Trine, herlig inspirasjon fra de begge :-) Det var også Trine som gjorde meg oppmerksom på stemplene fra La-La Land og de er helt perfekte å bruke i denne fargeleggingsboken. Man får virkelig øvet seg på ansiktsfarging og hårfarging og jeg lastet ned mange av disse stemplene til å bruke i boken min.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Her kommer noen av sidene fra boken min, jeg er på langt nær ferdig, men håper å få den ferdig i løpet av noen uker.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 Sidene skal lamineres og jeg skal bruke Zutter binderen min til å lage en bok av det hele.
Gleder meg veldig til den blir ferdig :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

8 kommentarer:


 1. اننا نقدم ارخص اسعار نقل العفش الى مصر من الرياض

  شركة شحن عفش من الرياض لمصر من الباب للباب
  ونتميز ايضا باننا نقوم بتغليف و تركيب العفش
  شركة نقل عفش من الرياض الى مصر
  افضل شركة شحن عفش

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette