2. januar 2013

Fargeleggingsbok :-)

Nå om dagen bruker jeg tiden min på en fargebok. Det er både morsomt og ikke minst veldig nyttig med tanke på fargeleggingen når jeg bruker mine favoritter Copics :-) Tipset til denne fargeboken fikk jeg fra bloggene til både Gro og Trine, herlig inspirasjon fra de begge :-) Det var også Trine som gjorde meg oppmerksom på stemplene fra La-La Land og de er helt perfekte å bruke i denne fargeleggingsboken. Man får virkelig øvet seg på ansiktsfarging og hårfarging og jeg lastet ned mange av disse stemplene til å bruke i boken min.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Her kommer noen av sidene fra boken min, jeg er på langt nær ferdig, men håper å få den ferdig i løpet av noen uker.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 Sidene skal lamineres og jeg skal bruke Zutter binderen min til å lage en bok av det hele.
Gleder meg veldig til den blir ferdig :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

7 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette