20. juni 2013

Nok en jubilant :-)

Lørdag 29. juni skal vi feire en barndomsvenn av min kjære som blir 40 år, og i den forbindelse har jeg laget et kort. Når sant skal sies, så satt jeg faktisk og smålo litt da jeg fargela kortet, fordi jeg synes motivet var så passende og herlig:-) Herrekort er jo fortsatt utrolig vanskelig, men...men...;-)
 Jeg har benyttet mine nye spellbinders dies, de kalles vel i grunn borders, men synes de er ganske så geniale:-)


Stempel: Digistempel fra Make it Crafty, Norsk Stempelbla
Papir: Maja Design
Verktøy: Spellbinders
Pynt: Knapper
Fargelegging: Copics
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Skikkelig tøft kort! Herrekort er vanskelig ja, men litt gøy også synes jeg! Du har i alle fall klart det supert!

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette