25. august 2013

Bursdagskort :-)


Jeg har laget et bursdagskort til mitt tantebarn som ble 9 år for en liten tid tilbake. I dag skulle han feires og da må selvfølgelig tante stille opp med et hjemmelaget kort. En av hans interesser er ishockey og da passet det veldig bra at KennyK har noen flotte digi stamps med idrettsmotiver:-)

 Her er resultatet etter noen timer på hobbyrommet:-) Det ble et Pocket Tag Card denne gangen. Jeg har fargelagt med Copics og alle papirene er fra Maja Design.


Her er fargene jeg har benyttet på ishockey spilleren:-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

3 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette