25. oktober 2013

Noen av kortene mine skal være med på julemesse:-)


Min gode venninne Nina ringte meg og lurte på om hun kunne få lov til å selge noen av mine kort til en julemesse de skal ha i barnehagen til jenta hennes :-) Nina trodde jeg hadde et lite lager av kort, men det har jeg jo ikke. Jeg hadde noe liggende som kunne brukes, men 6 stk nye kort måtte lages. Utrolig koselig at hun spurte meg, synes det var veldig stas. Så jeg hev meg rundt og her er de 6 nye kortene som ble laget :-)


I tillegg vil disse kortene bli med på messen, disse hadde jeg altså fra før:-)


 Her ble teksten "Invitasjon" byttet ut med gratulerer :-)

Så her er det en salig blanding av julekort, bursdagskort og bli frisk kort:-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

4 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette