13. januar 2014

De "enkle" julekortene ;-)

For å komme i mål med produksjonen min måtte jeg også i år ty til noen "enkle" julekort. Med enkle julekort mener jeg at det ikke er jeg som har fargelagt selve motivet på kortet. Jeg har brukt utklippsark eller lignende. Men alt annet har jeg satt sammen, så de er like hjemmelagde som de andre likevel:-)
Her er det en salig blanding av restepapirer, papirer fra Pion Design, papirer fra Kort & Godt og stort sett alt av pynt er fra Wild Orchid Crafts. Stempletekstene er også en salig blanding fra ulike leverandører:-)Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette