29. januar 2014

Julen er en gledens tid :-)

Nytt julekort igjen, her har jeg benyttet et digistempel fra Momas som jeg synes er koselig. Jeg har fargelagt med copics, men har dessverre ikke notert hvilke farger jeg brukte. Jeg har brukt papirer fra Maja Design og Pion Design.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

7 kommentarer:


 1. نقل عفش الكويت شركة نقل عفش الكويت
  فني صحي الكويت فني صحي الكويت
  شركة تسليك مجارى الكويت شركة تسليك مجارى الكويت
  سباك الكويت سباك الكويت

  SvarSlett

 2. اعالى الخليج تقدم افضل خدمات نقل العفش الدولى المتميزه باسعار متميزة ومنها :

  شركة شحن عفش من الرياض الى الامارات
  نقل عفش من الرياض الى الاردن شركة شحن عفش من الرياض الى الاردن

  SvarSlett
 3. SOLIDWORKS will render best stylus for iphone your meshed .STL and offer you an estimated file measurement as well as|in addition to} the number of faces in your object. If would possibly be} utilizing a third-party 3D printing service, the file measurement is extremely necessary because of addContent limits. Check the addContent most on a third-party service to verify your model is beneath it earlier than ending the export.

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette