19. mars 2014

La vinterens glede varme ditt hjerte :-)

Siste julekort å vise frem fra 2013 julekort produksjonen!!! Her har jeg fargelagt med Prisma Colors på kraftkartong og stempelet jeg har benyttet er fra Magnolia. Mønsterpapirene er litt lett blanding tror jeg og jeg har pyntet med både bånd og blomster:-)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

7 kommentarer:

  1. Awesome post. I’m a normal visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a frequent visitor for a long time.
    If you want to learn more about background removal services, you can visit now

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette