1. november 2010

Blå jul med nydelig stempler fra Jayne Nestorenko :-)

Jeg bare forguder julestemplene som Jayne Nestrorenko har designet. De er så nydelig, og skaper skikkelig julesteming. 
Jeg har som alltid benyttet ProMarkere, og mønsterpapiret er fra Inkido. Blomstene har jeg kjøpt hos Kort & Godt.

Jeg har faktisk bestilt meg en del Copics i det siste, savner litt veldig lyse farger hos ProMarkere. Så nå skal jeg prøve meg litt med Copics fremover. Uansett er det perfekt for meg å ha to sett med fargetusjer, siden vi både bor i Nittedal og Halden. Veldig spent på om jeg får nye favoritt tusjer, eller om jeg fortsatt vil digge mine ProMarkere. Kanskje jeg vil like begge deler, det hadde jo vært supert :-)


      

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette