1. november 2010

Julen fortsetter på hobbyrommet :-)

Jeg har akkurat kommet hjem fra kjærestetur til Dublin, og før jeg dro rakk jeg å gjøre ferdig et par julekort. Bunken med julekort som skal være ferdig før 2. desember begynner å bli større, og veldig snart skal våre tilsammen 4 vakre barn til pers slik at vi får tatt det perfekte julebildet til å ha inni kortene:-)

Jeg hadde med meg ProMarkerne mine til Dublin, og mens jeg ventet på at min kjære skulle komme fra Belfast til Dublin, fikk jeg faktisk fargelagt litt også. Og ikke minst ble det fargelegging på flyplassen i går kveld. Her må hvert ledige minutt brukes:-)

Så over til kortet :-)
Jeg bestilte meg noen helt nydelig julestempler fra Giordano, jeg synes de virkelig får frem "den gamledagse julen". Jeg synes de gode runde "gamle" nissene er de aller beste, og her har Giordano virkelig gjort en fantastisk jobb. Vil vise frem noen flere av disse nydelig stemplene etterhvert :-)
Motivet er fargelagt med ProMarkere som sagt, og her er det brukt mønsterpapir fra Scrappers Choice og 3ndypapir. Blomstene og bladene har jeg kjøpt hos Unik Hobby.


      

1 kommentar:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette