28. januar 2011

Babykort :-)

Jeg fikk en bestilling på et babykort, hvor det er ventet tvillinggutter i februar:-) Kortet skal gis fra den stolte far til den stolte mor, og derfor ble teksten inni kortet en litt annen vri enn mange "babyord".
Synes dette motivet fra Magnolia er helt nydelig, og det er en fryd å fargelegge med ProMarkers. Blomster fra Wild Orchid Crafts, perler fra Kort & Godt og bånd fra Hobby Norge.
Jeg deltar med dette kortet i utfordringen til Passion for ProMarker hvor temaet denne uken er "let it shine". Både babyguttene og blomstene har fått mye glitterlim, og de blå perlene skinner også så fint :-)

Siden kortet er av en litt annen fasong enn vanlig 15x15 cm, så måtte jeg lage en løsning slik at kortet også ville stå. Derfor ble det satt på en papirstripe fra baksiden av kortet, som er festet med en babyflaske på fremsiden når det skal stå.
 Innsiden av kortet med tekststempler og plass til å skrive en personlig hilsen.
 Veldig søte disse to tvillinggutta :-)

      

9 kommentarer:

 1. Hi Jeanette, what a gorgeous card. I love the cute image and your colouring is fab. The shape of your card is fantastic. Thanks for joining in with our 'let it shine' challenge over at PFP this week. Hugs, Denise x

  SvarSlett
 2. Hei Jeanette, dette var ett nydelig kort, nydelig fargelegging:-) Masse fint i bloggen din, så eg legger meg til som følger å ønsker deg velkommen innom min blogg. Klem Tone

  SvarSlett
 3. Nydelig tvilling babykort!! Er bare så søtt dette Magnolia motivet:-) Kjempefine farger sammen og flott layout!!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 4. Ååå så herlig kort Jeanette, morsomt med to like motiv når det var til tvillinger og kjempe herlig fargelegging :) Takk for at du er med oss på PfP sin utfordring denne uka! :)

  Klem Ida

  SvarSlett
 5. gorgeous card jeanette.the shape is fabulous and i love the image and beautiful colours.
  thanks for joining us this week at PFP :D

  xx coops xx

  SvarSlett
 6. Helt enig med deg - det motivet er nydelig. Og herlig fargelagt.
  takk for at du deltar hos PfP denne uka.
  Klem :o)

  SvarSlett
 7. Such a gorgeous card Jeanette. Love the image you'veused and the colous also. Thanks for joining us this week at PFP. Hugs Michele x

  SvarSlett
 8. Ååå, det var nydlig! Så søt stempel! Wow!:-)

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette