24. januar 2011

Bursdagskort til ei lita jente :-)

Jeg fikk bestilling på et bursdagskort til ei lita jente, og selvom kortet kanskje er litt våraktig, så synes jeg det passer veldig godt. Dessuten, det gjør meg ingenting å lage et vårlig kort midt på vinteren, akkurat det blir jeg faktisk i godt humør av :-)
Motivet er fra Mo Manning, og jeg har selvfølgelig fargelagt med ProMarkers. Blomster fra Wild Orchid Crafts og perler fra Kort & Godt. Det ene mønsterpapiret er fra Maja Design, og det andre husker jeg ikke i farten.
 Innsiden har fått samme layout som forsiden...
 Lite "close-up" av denne kjempe søte jenta :-)

      

3 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette