19. mars 2011

Julekort nr. 2 i mars :-)

Er så glad for at jeg hang meg med på Hjertebodens Juleblogg hvor vi skal lage 3 julekort hver måned frem til jul. Det gjør ihvertfall november og desember måned litt mindre stressende, når du vet du er ferdig med ca. 33 julekort før desember har begynt:-)

Jeg har igjen fargelagt dette nydelig stemplet fra Sarah Kay med Copics, og igjen benyttet mønsterpapir fra Maja Design og en annen leverandør som jeg ikke husker i farten. Blomster, bånd og perler er også, som vanlig, fra Wild Orchid Crafts.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Helt nydelige begge de to siste julekortene dine Jeanette! Kjempe søte motiv og fine mønster ark!
    Tre julekort hver måned er veldig smart:-)...rakk ikke deg jeg:-)
    Ha en fin lørdag!

    Klem Laila.

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette