20. mars 2011

Julekort nr. 3 i mars:-)

Og her kommer det siste julekort for mars til Hjertebodens Juleblogg. Jeg har også her laget et kort med de nydelig julestemplene fra Sarah Kay, og jeg har fargelagt med Copics, som jeg bare blir mer og mer glad i. Mønsterpapir er også denne gangen fra Maja Design, og ikke helt uventet, blomster og perler fra WOC. Tekststempelet fra Kort & Godt Hobby AS.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

2 kommentarer:

  1. Et nydelig julekort!! Helt klart julefarger dette her:-) Super koselig motiv og flott layout!!

    Klem Laila.

    SvarSlett
  2. Hei Jeanette! Du lager helt nyydlelige kort ♥ Og jammen vant du ikkje hos Hjerteboden's Juleblogg på Marsutfordringen også:))) Ta en titt i bloggen:)
    Klem, Camilla

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette