4. mars 2011

Rosa & Beige med Sugar Nellie

Jeg kommer nok aldri til å bli lei disse nydelig stempelene fra Sugar Nellie, og de er en fryd å fargelegge :-) Kortet denne gangen ble et "z-fold card" og jeg har fargelagt med Copics. Blir bare mer og mer glad i Copics, det er noen fantastiske tusjer det også! Jeg har benyttet mønsterpapir fra Reminisce og Maja Design, og blomster og perler som alltid fra Wild Orchid Crafts.

Hos Sketchy Colors denne uken er utfordringen fargene rosa & beige, og min absolutt favoritt farge er jo rosa, så denne utfordringen passet meg i grunn ganske godt:-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

2 kommentarer:

 1. WOW, dette var bare rålekkert!!!
  Har ingen av disse Sugar Nellie stemplene selv (ennå...):o)
  Ha en flott helg!
  Klem, Heidi

  SvarSlett
 2. Nydelig kort og så vakkert motiv som du har brukt.
  Takk for at du deltar hos SC denne uken.
  God helg.
  Klem Anne

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette