5. mars 2011

Stampscapes :-)

Plutselig kom jeg på mine Stampscapes som jeg kjøpte for ganske lenge siden, og som jeg har benyttet altfor lite. Det er jo så utrolig gøy å lage kort med Stampscapes, og med trening kan man nok få til utrolig flotte landskapsbilder. Jeg er motivert til å bruke litt tid med disse stempelene fremover og har også bestilt meg noen flere:-)

Min kjære skulle på middag hos en kollega og hadde lyst til å ha med seg en liten ting med et hjemmelaget kort. Da kom ideen om at jeg skulle lage et kort med Stampscapes, og slik ble resultatet.
På mange måter synes jeg stemplene i seg selv er så dekorative, så det å pynte kortene med masse blomster og annet stæsj blir bare feil, synes jeg....
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

3 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette