21. juni 2011

Et bryllupskort:-)

Etter mitt romantiske innlegg sist, fortsetter jeg litt i samme stil:-) Jeg fikk bestilling på et bryllupskort, og her er resultatet. Jeg har masket sammen to stempler fra Whipper Snapper, fargelagt med Copics og har benyttet litt 3D puter for å få kjolen foran sjaketten. Blomster og perler fra WOC, og jeg har brukt flere forskjellige mønsterpapir som jeg er litt usikker på hvor er i fra.
 Innsiden med tekststempel fra Kort & Godt, og ellers stort sett samme mal som på forsiden.
På torsdag reiser hele storfamilien til Italia, så nå blir det veldig stille på bloggen min en stund.
Men satser på å være tilbake i midten av juli!
Riktig god sommer:-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

2 kommentarer:

 1. Nydelig bryllupskort du har laget, søtt og romantisk.
  Kos dere i Italia.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 2. Nydelig bryllupskort med nydelig fargekombinasjon♥

  Ha det fortsatt fint i Italia♫♫

  -Marita-

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette