10. juli 2011

Julen fortsetter i juli :-)

Tilbake etter en helt fantastisk fin ferie i Italia:-) I og med at jeg i starten av året bestemte meg for å bli med på Hjertebodens Juleblogg, så kan man heller ikke i juli ligge på latsiden. Juli er vel den måneden det er vanskeligst å tenke på julen, men kort ble det ihvertfall:-)

Motivet er en av "godnissene" fra Giordano og jeg har fargelagt med Copics. Mønsterpapir fra Maja Design og tekststempel fra Kort & Godt. Blomster fra WOC og Kort & Godt.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette