26. juli 2011

Babykort:-)

Jeg har laget et babykort med denne søte Magnolia babyen. Motivet er fargelagt med Copics, og jeg har benyttet restepapirer som jeg er veldig usikker på hvor er i fra. Kortet måler 12x12 cm. Blomster og perler fra Wild Orchid Crafts, og jeg har også benyttet min nye "die" fra Spellbinders. Jeg har også fått en ny punch fra Martha Stewart, nemlig sommerfuglene:-) Det er mye Stickles på kortet også, men kanskje ikke så lett å se på bilde, pluss at jeg har brukt litt liguid pearls på de små sommerfuglene.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

6 kommentarer:

 1. Så søtt kort Jeanette. flott farget motiv, det er så herlig.
  Flott dies du har fått deg, har den jeg også - veldig anvendelig...
  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 2. Så nydelig babykort♥. Det er så mye fint her i bloggen din.

  Klem Marita♫♫

  SvarSlett
 3. Quester is a Pakistan-based questioning answering website where people can ask questions and we try our best to provide them with the best answers. Anyone can ask any legit question in English or Roman Urdu and we provide answers in the same language format. www.quester.pk

  SvarSlett
 4. Thanks for sharing the information. It is very useful for my future. keep sharing
  starfall | barney | abcya | minecraft games

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette