26. juli 2011

Babykort:-)

Jeg har laget et babykort med denne søte Magnolia babyen. Motivet er fargelagt med Copics, og jeg har benyttet restepapirer som jeg er veldig usikker på hvor er i fra. Kortet måler 12x12 cm. Blomster og perler fra Wild Orchid Crafts, og jeg har også benyttet min nye "die" fra Spellbinders. Jeg har også fått en ny punch fra Martha Stewart, nemlig sommerfuglene:-) Det er mye Stickles på kortet også, men kanskje ikke så lett å se på bilde, pluss at jeg har brukt litt liguid pearls på de små sommerfuglene.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

3 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette