20. juli 2011

Bursdagskort med herlige Sarah Kay :-)

Jeg har laget et bursdagskort med nydelig motiv fra Sarah Kay som jeg har fargelagt med Copics og Prisma Colors. Jeg har benyttet mønterspapir fra Maja Design, og blomster og perler er som vanlig fra Wild Orchid Crafts. Jeg har fulgt skissen til Sketchy Colors både på forsiden og innsiden, men mitt fargevalg er feil til å bli med på utfordringen med dette kortet. Men skissen var veldig gøy å jobbe med, så jeg skal nok finne de riktige fargene snart også:-)
 Innsiden med tekststempel fra Norsk Stempelblad.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette