19. juli 2011

Varme tanker :-)

Jeg har laget et kort med nydelig stempel fra Sarah Kay:-) Jeg har fargelagt med Copics, og har også prøvd meg litt med Prisma Colors. Mønsterpapir fra Maja Design, og perler og blomster fra Wild Orchid Crafts. Lenge siden jeg har vært med i noen utfordringer nå, så tenkte jeg skulle delta med dette kortet i følgende utfordring: Sketch Saturday hvor jeg har fulgt en bestemt skisse.

 Innsiden av kortet med samme mal som forsiden.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

2 kommentarer:

  1. Nydelig kort Jeanette.
    Klem fra Merethe.

    SvarSlett
  2. Oh wow, what a gorgeous creation. I love this sweet image too. Thanks so much for playing at Sketch Saturday and good luck. x

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette