12. desember 2011

Julekort i en fei.....

Jeg oppdaget at jeg hadde litt for få hjemmelagde julekort, derfor måtte jeg lage noen i ekspress fart på torsdag kveld. De måtte bli enkle, for jeg hadde rett og slett ikke tid til å fargelegge stempeltrykk. Julekortene må jo ut i god tid før 24. desember:-) Da jeg var ferdig på kvelden hadde jeg laget 8 stk julekort, alle enkle og med vakre papirer fra bl.a Pion Design og lag på lag med papirer.
Jeg er virkelig ikke noe tilhenger av å bare bruke mønster papir (selvom de er utrolig vakre), av en eller annen grunn føler jeg at kortene ikke blir helt hjemmelagde på en måte. Men jeg hadde ingen valg, 44 hjemmelagde kort skulle sendes, og jeg hadde kun 36.......

Til neste år skal jeg lage minst 4 julekort hver måned har jeg bestemt meg for:-) Vel, her kommer ihvertfall en bildeserie med kortene som ble laget torsdag kveld....Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

7 kommentarer:

 1. Nydelige kort synes jeg!!!
  Du er utrolig flink til å fargelegge, så jeg skjønner at du gjerne ville ha gjort det på alle kortene du skal sende, men disse var flotte uansett :o)
  Ønsker deg en fin førjulstid!
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. Disse ble jo kjempeflotte, trenger ikke alltid være masse dill for at det skal bli pent.
  Klem fra Merethe

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette