14. desember 2011

Årets julekort :-)

Nå tror jeg så og si alle har mottatt årets julekort, så da kan det jo legges ut her på bloggen også:-) Som de siste årene har jeg laget julekort med bilde av familien/barna og det samme ble gjort i år. Men denne gangen ønsket vi å gjøre noe litt utradisjonelt, og hadde det utrolig morsomt da bildene ble tatt. Ideén til julekortbilde fikk min kjære og jeg da vi var på ferie i Thailand i november :-)

Her er bildet som ble festet på høyre side inne i alle de 45 håndlagde julekortene.
 Og her er teksten som ble festet på venstre side.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

6 kommentarer:

 1. KJempefine, utradisjonelle og morsomme bilder av familien!
  Kommer helt sikkert til å glede familie og venner:-)
  Ha en fin førjulstid!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Så flotte og moreomme bilder da :)
  Ha en fortsatt god jul.
  Klem fra Merethe

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette