2. januar 2012

Mine 10 favoritter i 2011 :-)

Riktig godt nytt år :-)
Det har vært en lang pause fra min side nå, det skyldes rett og slett at jeg har hatt juleferie og ikke vært i Nittedal hvor jeg har alt stempelutstyret mitt. Jeg har fartet mellom de andre bostedene mine, huset i Halden, leiligheten i Oslo og mange herlige dager på hytta i Aremark.
Men her kommer ihvertfall en oversikt over de kortene jeg ble mest fornøyd med i 2011 :-)
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Dette er kort du virkelig kan være fornøyd med - så mye lekkert.
    Godt nytt år Jeanette.
    Klem fra Merethe

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette