14. februar 2012

Happy Valentine's Day :-)

14. februar i dag og det betyr Valentine's Day :-) Synes faktisk det er en veldig koselig dag, selvom det også har blitt en dag hvor vi blir lokket til å bruke masse penger i butikkene. Men slik er det jo hele tiden, det er vel ingen dager som ikke har blitt kommersielle, med tanke på jul, morsdag, farsdag, Valentine, påske og Halloween, når alt kommer til alt. Så hvorfor ikke bare gjøre maks ut av en dag som faktisk ikke er noe annet enn veldig hyggelig:-)

Jeg har selvfølgelig laget et kort til verdens beste kjæreste, det ble en eksplosjonsbok denne gangen også, men en større utgave enn den jeg lagde til morsdagen.
Sammen med dette kortet, hadde jeg også ordnet med noen gaver og alt sammen ble lagt i kommodeskuffen min i huset i Halden, siden min kjære og jeg ikke er sammen på Valentine's Day. Han fikk seg derfor en liten overraskelse da han våknet i dag :-)

Jeg har benyttet vakre papirer fra Pion Design, de seiler snart opp på samme plass som papirene fra Maja Design, men det er jo lov til å ha flere favoritter :-)
 Litt dårlig bilde.....men her ser man ryggen på boken...
 Når man har knytt opp båndet ser det slik ut...

 Så åpnes boken opp som en "eksplosjon" på begge sider
 Her ser du den ene siden helt åpen....
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette