13. februar 2012

Morsdag :-)

Så var det morsdag, og det er alltid hyggelig å kunne lage et kort til verdens beste mamma :-) Dette kortet ble sendt i posten sammen med noen flere små overraskelser. Jeg har prøvd meg på en eksplosjonsbok, noe helt nytt for meg, men det var utrolig gøy å lage :-)
Jeg har benyttet litt ulike stempler, så husker ikke helt hvor de er i fra.


 Her er pakken som ble sendt til mamma´n min :-)
 Garn til å strikke kjøkkenkluter, body butter fra Body Shop, kopp til favoritt teen, duftlys og litt sjokolade :-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

4 kommentarer:

 1. Så nydelig morsdagsgave til Kirsten <3 Jammen noe å tenke på til mamma også :)Du er kjempeflink Jeanette! Mamma hadde fått noen av de fine kjøkkenklutene Kirsten strikker- utrolig deilige- og flott med det "magebåndet" du hadde designet. Kan fint selge disse på Ringeriksmessa for 150.- klemmer fra Anita Suruchi

  SvarSlett
 2. En super flott morsdagsgave m/nydelig kort!!
  Flink du:-)

  Ha en fin uke!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Utrolig pent kort med en særdeles morsom bretteteknikk! =)

  Smil fra Sandra

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette