12. juni 2012

Herrekort :-)

Tenk, jeg er tilbake, eller jeg håper jeg er tilbake :-) Jeg har hatt så liten lyst til å lage kort over lengre tid nå, og jeg har vel funnet ut at når lysten ikke er der, så skal jeg heller ikke tvinge meg selv til å lage kort. Da dreper jeg i hvert fall lysten over tid. Kortet jeg nå skal vise frem ble laget i februar, men jeg har helt glemt å publisere det. Jeg lagde også et annet kort for bare noen dager siden, og det var da jeg satt med dette kortet at jeg kjente hvor gøy jeg syntes det var igjen. Derfor håper jeg at jeg er tilbake :-)

Her er bursdagskortet som ble laget til min kjære i februar. Jeg har benyttet herlige papirer fra Pion Design og det er faktisk en helt ny brettemåte for min del. Artig, selvom jeg slet litt med målene da jeg ikke hadde noen mal å følge.
 Her ser du kortet fra siden....
 Inne i selve kortet har jeg laget en liten lomme hvor man kan putte hva som helst i grunn...
 Her er et eksempel med penger, men min kjære fikk en billett til Roma opp i der :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Godt å se deg tilbake. Flott herrekort du har laget, stilig detlaj med pengelommen.
    Klem fra Merethe

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette