14. juni 2012

Kjærester i 5 år - HURRA :-)

9. juni 2007 traff jeg han som for meg er verdens absolutt beste og i forbindelse med vår 5-års kjæreste dag lagde jeg et kort til han. Dette fikk han på morningen i Roma, for vi feiret vår 5-års dag, lørdag 9. juni 2012, i kjærlighetens by. 

Ikke et veldig komplisert kort, men det funker jo det også :-) Jeg har benyttet papirer fra Pion Design, borderpunch fra Martha Stewart og blomstene er fra Wild Orchid Crafts. Nå er det ikke slik at rosa er favorittfargen til min kjære, men det er jo den fargen jeg digger over alt og alle når det kommer til farger, derfor ble det litt rosa blomster fordi kortet skal minne litt om meg på en måte:-)
Tusen takk stempelet er fra Stempelglede.
 På innsiden skrev jeg mange ord både på venstre og høyre side, men tok bilde før jeg limte de på slik at jeg ikke trengte å jobbe så mye i photoshop etterpå ;-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Fornire un nuovo scopo per Ladymatic. Sono orologi replica realizzati per soddisfare le richieste delle donne di orologi che hanno profonde rivendicazioni di moda ma impiegano anche alcune delle migliori serie di Replica Orologi meccanici del pianeta.

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette