2. september 2012

Snart jul, eller? :-)

Kom plutselig på at det nærmer seg jul og begynte å få panikk. Jeg har ikke vært like flink i år som i fjor, da lagde jeg 3 julekort hver måned. Flere grunner til at det har vært lite kortlaging dette året, men en av de er at lysten rett og slett har vært borte. Men nå koser jeg meg på hobbyrommet igjen, og skjønner at jeg må sette opp dampen om jeg skal få julekortene ferdig til begynnelsen av desember.

Til dette julekortet har jeg brukt et herlig stempel fra Whiff of Joy. Jeg har fargelagt med Copics i følgende farger:
Hud: E00, 000, 11 og 21
Rødt: R45, 59 og 89
Kjole: E40, 41 og 42
Hår: E21, 23 og 27
Grønt: G85, 94 og 99
Gult: Y00, 02 og 08

Tenkte faktisk jeg skulle legge inn dette kortet i utfordringen fra Sketchy Colors hvor vi skal følge en bestemt skisse.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Kjempefint julekort!! Herlig!


    Tusen takk for at du deltar hos Sketchy Color denne uken!
    Klem fra Jannhild

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette