21. juni 2012

Bryllup :-)

På lørdag skal vi i bryllup og jeg elsker bryllup, så gleder meg så veldig. Drømmen min er nok å være en såkalt "wedding planner", men ser nok ut som om det tar en stund før jeg kan oppfylle den drømmen;-)

Bryllupet vi skal i er til fetteren til Ole Jørgen og det skal holdes på Nannestad. Jeg har i den forbindelse laget et bryllupskort med vakre papirer fra Pion Design. Jeg har fargelagt med Copics og benyttet følgende farger:

  • Hår brud: E 31, 35 & 40
  • Hår brudgom: E 13, 17 & 18
  • Hud: E000, 11 & 21
  • Dress: C0, 1, 3 , 4 & 5
Jeg har laget et slags magebelte som holder kortet sammen. Alle stempelene jeg har brukt er fra bryllupsplaten til Kort & Godt. Teksten på fremsiden er skrevet ut fra mac´n. Blomster fra WOC.

 Når magebeltet er fjernet, ser kortet slik ut.
 Og når det er helt åpnet, dukker bryllupsstempelet fra Mo Manning opp, som altså er fargelagt med Copics.
 Her ser du hvordan magebeltet ser ut på baksiden.

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

4 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette