5. januar 2013

"Enkle" julekort;-)

For å bli helt ferdig med de hjemmelagde julekortene, måtte jeg lage noen enkle julekort også. Da jeg  viste de enkle julekortene til min kjære, var han ikke helt enig om at de var så enkle;-)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Når jeg sier at de er enkle, så mener jeg vel i grunn at jeg ikke har fargelagt motivet selv. Er ikke så glad for å ta slike snarveier, men noen ganger må man bare for å rekke alt. Og nå er jeg faktisk ferdig med å publisere alle julekortene som ble produsert i 2012:-)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

4 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette