10. februar 2013

Kjære mamma :-)


I dag er det morsdag og jeg har selvfølgelig laget et kort til min kjære mamma, som for meg er verdens beste mamma :-)
Jeg har benyttet vakre papirer fra Kort & Godt, og sommerfuglene er klippet ut fra et utklippsark som også er fra Kort & Godt. Blomster på forsiden fra Wild Orchid Crafts. Bilde på forsiden er hentet fra Pion Design sitt utklippsark.

Her er forsiden av kortet, teksten har jeg printet ut fra iMac´n min.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Så har vi innsiden av kortet, her har jeg brukt litt forskjellig stempler som jeg er litt usikker på hvor er i fra. De samme utklipte sommerfuglene går igjen her. I den store rundingen har jeg skrevet en personlig hilsen til mamma´n min :-) (Trykk på bilde for en større versjon)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 Sammen med kortet får mamma litt småting, deilig te som hun liker fra Tedama.no (anbefaler alle å ta turen innom der) sjokolade og ikke minst hennes godis favoritt lakris:-)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Så ble gaven pakket inn i celofan og kortet også lagt i egen celofan pose. (Trykk på bilde for en større versjon)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

2 kommentarer:

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette