11. februar 2013

Copics fargeboka mi :-)


Endelig er Copics fargeboken min ferdig, dvs alle sidene i fargeboken er ferdig, men jeg er ikke ferdig med forsiden enda. Det får bli etter vår fantastiske ferietur til Caribbean som vi reiser til på fredag :-)

Jeg har benyttet kun stempler fra La-La Land til min fargebok, synes de er ganske så perfekte for denne type fargelegging. Alltid en stor utfordring med hår synes jeg, det er ikke lett..... Men øvelse gjør mester, så kanskje jeg en dag blir ordenlig fornøyd ;-)

Om noen skulle ha lyst til å bruke min fargebok, feel free :-) Men veldig hyggelig om du da i tilfelle viser tilbake til bloggen min:-) Trykk på bilde, så får du opp en større versjon:-)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

8 kommentarer:

 1. Tror ikke jeg kommer til å bruke den min kjære... :) Men du verden den ble fin :) Så har du jo lagt ned litt jobb i det også!

  Stolt kjæreste :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott denne fargeboken var! Jeg forsøker å lage meg en selv, men krangler med både data og printer og lurer veldig på hvordan du har gjort det, og hvilket program du ev har laget det i.

  SvarSlett
 3. Hei Torun:-) Så koselig å høre at du liker fargeboken min:-) Jeg har laget denne i powerpoint faktisk og printet den ut på anbefalte Copics papir. Det fungerte veldig greit i min printer, men viktig at den kan ta litt tykt papir. Lykke til:-) Klem

  SvarSlett
 4. PowerPoint har jeg ikke tenkt på! Så smart! Takk for tipset:)

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette