11. februar 2013

Copics fargeboka mi :-)


Endelig er Copics fargeboken min ferdig, dvs alle sidene i fargeboken er ferdig, men jeg er ikke ferdig med forsiden enda. Det får bli etter vår fantastiske ferietur til Caribbean som vi reiser til på fredag :-)

Jeg har benyttet kun stempler fra La-La Land til min fargebok, synes de er ganske så perfekte for denne type fargelegging. Alltid en stor utfordring med hår synes jeg, det er ikke lett..... Men øvelse gjør mester, så kanskje jeg en dag blir ordenlig fornøyd ;-)

Om noen skulle ha lyst til å bruke min fargebok, feel free :-) Men veldig hyggelig om du da i tilfelle viser tilbake til bloggen min:-) Trykk på bilde, så får du opp en større versjon:-)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

16 kommentarer:

 1. Tror ikke jeg kommer til å bruke den min kjære... :) Men du verden den ble fin :) Så har du jo lagt ned litt jobb i det også!

  Stolt kjæreste :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott denne fargeboken var! Jeg forsøker å lage meg en selv, men krangler med både data og printer og lurer veldig på hvordan du har gjort det, og hvilket program du ev har laget det i.

  SvarSlett
 3. Hei Torun:-) Så koselig å høre at du liker fargeboken min:-) Jeg har laget denne i powerpoint faktisk og printet den ut på anbefalte Copics papir. Det fungerte veldig greit i min printer, men viktig at den kan ta litt tykt papir. Lykke til:-) Klem

  SvarSlett
 4. PowerPoint har jeg ikke tenkt på! Så smart! Takk for tipset:)

  SvarSlett

 5. شركة تنظيف منازل بالدمام تقدم لك عدة نصائح لتسهيل عملية تنظيف المنزل :
  1- للتخلص من الرائحة الكريهة لسلة القمامه قومي بوضع بعض مكعبات الثلج بها مع بعض سائل غسيل الاطباق ورجها حتى الذوبان ثم قومى بغسلها ولاحظى اختفاء الرائحه تماما .

  2- استخدمى الخل في تنظيف رخام المطبخ فهو قاتل للجراثيم ومعقم .

  3- لتلميع الزجاج قومى باستخدام الماء المضاف اليه بعض الخل وامسحى الزجاج بقطعة قماش قطنيه .
  شركة تنظيف منازل

  SvarSlett
 6. Smilearrow Find best products values got thousands of online top most bought items key points, rankings, price, photos lot of cool stuff to get from

  SvarSlett
 7. Searching for the Best Convertible Car Seat? Want to get a reliable place? need a detailed review? Browse here, you will get a list of 10 best convertible car seat to choose yours spending a very short time. A complete and easy to read buying guide is also available for you here

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette